Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

dinsdag 19 januari 2010

Beauke blijft!



Zoals jullie wel al konden lezen, valt het reuze mee om Beau in huis te hebben. Ze is lief, aanhankelijk, leergierig en goed opgevoed (met dank aan Jerry en Kelly!). We hebben dat ook vorige weekend met Beau haar baasjes contact opgenomen om te vragen of ze het goed vonden dat Beau een permanent plekje in ons gezin krijgt. Gelukkig zagen zij dat ook zitten.
Beauke blijft dus bij ons!
Daar zal ook Fien heel blij mee zijn. Op die drie weken tijd zijn de dames immers al serieus aan elkaar gehecht geraakt. En wij ook aan Beau.

Vorige zondag zijn we met Jan en Isabelle gaan wandelen in Buggenhout bos. Isabelle is ook gek van honden. Zij is een Jack Russell fan. Zij heeft heel de wandeling met Fien gewandeld en ik met Beau.
Na de fikse wandeling zijn we iets gaan eten. Isabelle had vooraf naar het restaurant gebeld om te vragen of de beagledames mee mochten komen. Dat was geen probleem. Robby en ik waren wel wat bang dat het niet zou lukken zo twee uur met de twee dames aan tafel zitten. Maar onze angst was volledig ongegrond. Fien en Beauke waren ongelooflijk braaf en flink. Het eerste kwartier was het wat zoeken wie waar zou zitten, maar eens ze elk hun plekje hadden gevonden, was alles ok.
Grappig was wel dat Beau stilletjes gromde telkens er nieuwe klanten binnenkwamen. Ze was de buitenwipper van dienst:-).
Tijdens het apperitief en dessert heeft Beauke op de bank bij mij en Isabelle aan tafel gezeten. Fien die heeft heel de tijd op de grond gezeten, want die kan het niet laten om iets van de tafel te jatten zodra ze de kans krijgt. Tijdens het hoofdgerecht zatten de beide dames onder de tafel gezellig samen hun bullepees op te peuzelen.
Beauke was zo moe van de wandeling, dat ze na het eten met haar snuitje op tafel in slaap is gevallen. En maar snurken...:-)
De bazin van het restaurant is tot twee keer toe komen zeggen hoe braaf onze honden wel niet waren. Wij waren zo fier als een gieter!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Het was een hele leuke namiddag en avond (merci nog eens hé Jan en Isabelle)!!!!

Voor wie er nog aan zou twijfelen dat Beau en Fien dikke vriendinnen zijn:



 

Groetjes

Hendrikje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten