Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

maandag 24 mei 2010

Wandelmaatje

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Momenteel nemen we de hond van de buren mee op onze dagelijkse wandeling. Dieu is een heel mooie en ook heel lieve Duitse Staander van bijna één jaar. Beau en Fien hebben dus een wandelmaatje. Gelukkig gaat het heel goed om met de drie honden te wandelen. Ik wandel met Dieu en Robby neemt de twee beagledames voor zijn rekening. We hebben dit verlengde weekend ook telkens een extra lange wandeling gemaakt omdat het zo mooi weer was. Daar waren de dames, noch Dieu rouwig om. Zij vonden het duidelijk heel leuk om samen lekker lang te wandelen. Dieu is wel nog heel speels. Hij doet niets liever dan enthousiast naar Fien en Beau toe te rennen en hen een welgemeende natte lik op hun snoet te geven. Onze trouwe blogvolgers weten dat Beauke het niet zo begrepen heeft op overenthousiaste honden. Maar voor Dieu blijkt ze een uitzondering te maken. Ze laat hem begaan. Als het haar echt te veel wordt (Dieu is soms echt een zotteke :-) ), grommelt ze wel even, maar daar blijft het dan ook bij.


Dit weekend hebben we meer buiten dan binnen geleefd. Nogal logisch met zo een fantastisch mooi weer. Robby en ik aten zowel 's morgens, 's middags en 's avonds buiten. Beauke zat wel altijd als eerste aan tafel :-).


Morgen is het uit met de pret, dan is het weer werkdag. Ook het weer zal terug iets minder mooi worden. Maar de dames kijken weerom uit naar de volgende daagjes vol zon en plezier.

Groetjes

Hendrikje

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Geen opmerkingen:

Een reactie posten