Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

maandag 3 mei 2010

Hier alles ok


Hallo hallo

Daar onze bazin het tegenwoordig heel druk heeft op haar werk, zetten wij nog maar eens iets op onze blog.
Wij, Fien en Beau, maken het prima. We hebben twee weken geleden wel onze eerste echte ruzie gehad. Beauke had Fien haar bal met koekjes afgepakt. Dat vond Fien maar niets. Ze heeft Beauke een flinke knauw in haar oor gegeven. Beauke die kon dat op haar beurt niet over zich heen laten gaan en heeft ook Fien eens goed in het oor gebeten. Gevolg: twee bloedende oren en twee baasjes die daar totaal niet om konden lachen. Ze stonden immers op het punt om naar hun werk te vertrekken. Wij waren het incidentje al heel snel vergeten en waren mekaar alweer aan het likjes geven terwijl onze bazin nog Beauke haar oor aan het verzorgen was. Het waren gelukkig maar twee schrammen. Het was trouwens de baasjes hun fout, want zij lieten ons zonder toezicht met de ballen met koekjes spelen. Daar moest eens miserie van komen hé... Gevolg is wel dat we nu geen bal met koekjes meer krijgen wanneer de baasjes naar hun werk vertrekken. Eigen schuld, dikke bult zegt de bazin.

Voor de rest hebben we al aardig kunnen genieten van het zonnetje. Samen op ons kussen in de zon liggen, vinden we geweldig leuk. De laatste dagen regent het wel, maar geen nood: onze baasjes trotseren de regen om toch met ons te gaan wandelen. Wij vinden die regen niet zo erg, dan worden we lekker afgedroogd wanneer we terug thuis komen. Fien die probeert dan altijd de handdoek te stelen. Zij vindt dat heel grappig, maar de baasjes niet zo...

Onze bazin heeft nog geen tijd gehad om de laatste foto's op de pc te zetten. Die volgen dus nog...

Els, de lieve mevrouw die er voor gezorgd heeft dat wij nu twee dikke vriendinnen zijn heeft wel een paar mooie banners van ons gemaakt, één ervan staat bovenaan bij dit bericht. Mooi hé?!
 
Beaglepoot

Fien en Beau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten