Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

zondag 27 december 2009

Dag 2

Vandaag hebben we weerom een fijne dag met de twee beagledames doorgebracht. Ik heb de indruk dat Beau haar draai bij ons begint te vinden. Ze heeft door dat ze hier in de zetel mag liggen en maakt, zo vaak ze kan, gebruik van dit privilege.

Deze voormiddag hebben we een extra lange wandeling gemaakt. Beau en Fien hebben gesnuffeld dat het een lieve lust was. Vooral de wandelwegjes vindt Beau heel fijn, daar valt extra veel te ontdekken. Soms leek het alsof Fien, Beau een rondleiding in onze buurt aan het geven was. Ze wandelden samen vrolijk van het ene naar het ander, blijkbaar zeer belangrijk, snuffelpunt.
Nadien hebben de dames van een welverdiend middagdutje genoten. Beau geniet van haar mandje dat ze heeft meegebracht. Fien voelt volgens mij aan dat het mandje belangrijk is voor Beau, want ze zal er zelf niet gaan in liggen. Ze gaat gewoon gezellig op haar kussen naast Beau liggen.


In de late namiddag hebben we nog een ommetje gemaakt. Nadien was het etenstijd voor de dames. Fien heeft nu door dat Beau trager eet dan haar. Ze eet nu zelf supersnel (we wisten niet dat ze nog sneller kon eten:-) ) haar brokken op en rept zich dan naar Beau haar bakje. Die zou het toelaten dat Fien uit haar bakje eet, dus we moeten de wacht houden. Fien begint dan te blaffen alsof ze wil zeggen "hé, die heeft nog eten en ik niet, dat is niet eerlijk!":-). Grappig om zien. We zijn dan streng voor Fien. Ze moet leren dat ze van Beau haar eten moet blijven.

Na het eten nog even buiten in de tuin gaan spelen. Tikkertje is blijkbaar de dames hun favoriete spel. Ze rennen dan heel snel achter elkaar aan en hun straatjes zwiepen in het rond van de pret. Heel leuk en grappig om naar te kijken.

Beau heeft tijdens ons avondeten weer lekker lang genoten van haar bullepees. Tot grote frustratie van Fien die het hare op een kwartiertje binnen had. Toch even proberen om dat van Beau af te snoepen, maar dat was buiten de baasjes gerekend. Arme Fien, ze doet dan net alsof zij zelf geen eten krijgt en ze gaat omkomen van de honger als ze Beau haar botje niet snel opeet. Die brave Beau zou het nog afstaan ook.


Nu liggen de dames moe maar voldaan voor het eerst samen in de zetel. Een mooi plaatje, niet?


Ik hoop dat ook deze nacht vlot verloopt.

Groetjes

Hendrikje

2 opmerkingen:

  1. Hoi Hendrikje,

    Het is inderdaad een geweldig plaatje, die prachtige beagledames naast elkaar op de bank!

    Echt saampjes genieten.

    Geef beide dames een dikke knuffel uit Drunen

    Liefs, Nicole Fanouck Tos en de rest

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Hendrikje,
    Wat een leuke blog heb je aangemaakt, ik vind het heel fijn om hier de wederwaardigheden van beide dames te volgen!
    Knap tot hiertoe hoe het verloopt tussen beide en met jullie!

    Groetjes, Els en Teagan

    BeantwoordenVerwijderen