Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

zaterdag 26 december 2009

De eerste dag

Vandaag zijn we Beau bij haar baasjes gaan ophalen. Het afscheid was zwaar voor de baasjes. Ik had het er zelf ook moeilijk mee.
De eerste uren van Beau bij ons zijn goed verlopen. We zijn vandaag al tweemaal gaan wandelen en Beau vond dat heel leuk. Ze trok niet aan de lijn, maar snuffelde er wel op los. Onderweg heeft Beau, Lien en Naika ontmoet. Dat zijn twee Whippets waar Fien zo goed bevriend mee is. Ook met Beau klikte het meteen. Ze heeft ook Slik, een oude Golden
Retriever ontmoet. Ze heeft er dus al een paar vriendjes bij. Fien en Beau hebben ook al veel in de tuin gespeeld. Ze kunnen het goed met elkaar vinden.

Het eten geven was wel een hele gebeurtenis. Fien liep met Robby mee, maar die had Beau haar bakje vast. Beau die liep dan weer achter mij en Fien haar bakje aan
. Het is uiteindelijk gelukt om elk aan de juiste eetbak te krijgen. Fien had wel wat sneller gedaan en dacht nog even lekker bij Beau te gaan meesmullen, maar daar hebben we een stokje voor gestoken.

Tijdens ons avondmaal kregen beide dames een bullepees (soort van kauwbotje). Dat van Fien was, naar goede gewoonte, reeds na tien minuten volledig verorberd. Beau daarentegen is nu, zo'n dik uur later, nog steeds aan het genieten van het lekkernij.


Tot nu toe schieten de dames prima met elkaar op en zijn er nog geen problemen geweest.


Ik hoop dat haar eerste nacht ook goed verloopt.


Groetjes

Hendrikje


Fien (rechts) en Beau (links) rusten even uit na de autorit.


Beau voelde zich al snel genoeg thuis om met de kikker te spelen.


Fien inspecteert Beau haar mandje. Het wordt goedgekeurd.


Samen voor de eerste keer op wandel. Dat viel zo goed mee, dat we later op de namiddag nog een keertje gingen wandelen.



Na de wandeling was Beau zo uitgeteld, dat ze nood had aan een beetje rust.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten