Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

dinsdag 6 juli 2010

Beaglewandeling

*****************************************

Vorige zondag was het zover, Fien en Beau gingen naar de allereerste beaglewandeling van het forum Beaglebabbelbox. Het werd een hele leuke namiddag. Samen met negen andere beagles en twee undercover beagles hebben Fien en Beau gewandeld, gespeeld en veel plezier gemaakt.
Fien was echt super. Het eerste kwartier was ze een beetje overweldigd en bang, maar dat ging over en al snel stond haar staartje vrolijk omhoog. Beauke heeft er echt wel voor gezorgd dat Fien meer durf heeft. Soms zie je Fien naar Beau kijken en als Beau vrolijk met de andere honden meedoet, volgt Fien.
Ons Beauke die was helemaal in haar sas. Wanneer andere beagles wat te hevig werden, grommelde ze wel even, want ze houdt het toch liever wat rustig onze dame. Voor de rest is ze heel lief en braaf geweest.
Fien was de kleinste beagle van de hoop en kreeg dus veel knuffels van iedereen. Beauke wist dan weer iedereen met haar grijze snoetje te vertederen. Het zijn toch twee sjarels die beagledames van ons!

We hebben natuurlijk veel foto's getrokken, waarvan ik er hier een paar op de blog zet.


Beau en Fien maken kennis met de undercover beagle Fanouck en de super schattige beagledame Tosca (8 jaar).
Beauke demonstreert dat ze wel degelijk kan zwemmen. Dat wisten we nog niet. Ze was als eerste in het water. Ze zal over een paar weken in Frankrijk haar zwemhartje kunnen ophalen...
Beau: hé Fanouck en Igar die dame heeft snoepjes in haar tas. Als we lief kijken krijgen we er misschien wel één...
Een mooie meute op de hondenweide. Zelfs Fien heeft gerend, gespeeld en gekwispeld dat het een lieve lust was.
Beau, Fien en Filou vinden het water van Kristina véééél beter dan dat van hun respectievelijke eigen baasjes. Lekker zeg!
Deze heer is Paco. Zijn baasje Eddy heeft er voor gezorgd dat Beauke bij ons terecht gekomen is. Het was heel fijn om hem te ontmoeten en hem persoonlijk te kunnen bedanken.
Beauke had zowaar "touch". Toby was niet van haar weg te slaan. Ons Beau vond die avances soms wel wat te ver gaan en ging dan maar voor alle veiligheid zitten. Beau is tenslotte een echte beagledame hé!
Fien die vond Yorki de andere undercover beagle best wel leuk. Ze ging er steeds spontaan en al kwispelend naartoe.
Thuis hebben Fien en Beau nog even gespeeld met de leuke speeltjes die in hun verrassingspakket zaten. Ze hebben ook nog lekkere snoepjes, brokken en twee "zonneschermen" met beagles er op voor in de auto te hangen gekregen.
Fien was de volgende ochtend nog moe van de vermoeiende dag en weigerde op te staan...

Kortom, het was een hele leuke dag en zowel baasjes als beagledames hebben er van genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Een welgemeende proficiat en merci aan Els en Kristina van Beaglebabbelbox voor de organisatie, de kadootjes en de leuke dag. En nog een dikke merci aan alle andere beagles en beaglebaasjes voor het leuke gezelschap en de fijne dag!

Groetjes

Hendrikje

*****************************************

2 opmerkingen:

  1. Hier zit er iemand te wachten op een bezoek van Fien en Beau. Pralissimo is wel wat ziek. Ze heeft te veel kerzen geheten die van de boom van de buren vallen en nu heeft ze last van de maag en darmen. Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo meisjes,

    Ook wij vonden het fijn jullie zondag " life " ontmoet te hebben en kijken al uit naar de volgende wandeling in jullie mooie Hageland.
    Lieve groetjes, Els en Teagan

    BeantwoordenVerwijderen