Niets van deze website mag worden gebruikt zonder onze toestemming.

zaterdag 24 juli 2010

Update aanval Beauke

Gisteren heeft de wijkagent gebeld. Ze zijn langs geweest bij de eigenaar en hij is naar het politiebureau moeten komen. Hij heeft een serieuse verwittiging gekregen. Hij moet zich aan de letter van de wet houden en er voor zorgen dat zijn hond niet op straat kan. Indien er nog problemen zijn, wordt de hond bij hem weggehaald. Hij moet ook alle kosten verbonden aan de aanval betalen (130€ in het totaal zou hij op onze rekening moeten overschrijven).
De buren hebben de laatste dagen de hond niet meer in de tuin of op de oprit gezien.
De eigenaars wonen maar tijdelijk in bij de moeder van de vrouw. Die laatste heeft trouwens van de politie moeten horen wat er gebeurd was. Zij was die avond niet thuis. Volgens de buren was ze daar zeer boos om en heeft ze tegen haar dochter en schoonzoon flink van haar oren gemaakt.
Ik hoop dat de combinatie politie, boze (schoon)moeder en 130€ kosten voldoende zijn om hun hond binnen te houden...
Volgens de politie kunnen we er gewoon terug rustig voorbij wandelen, maar wij wachten toch liever tot ze terug weg zijn...

Intussen gaat het prima met Beauke. De wondjes genezen goed. We zijn gisteren nog bij de dierenarts geweest en alles ziet er zeer gunstig uit. Alle zwellingen zijn weg, alsook de blauwe plekken en de bijtwonden zijn helemaal dicht. Gelukkig voor ons Beauke!

Groetjes

Hendrikje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten